Pachetul contine cartile:
Lasati-va de fumat fara sa va ingrasati – Dr. Veronique Peim-Boujenah
Plante pentru afectiuni hepatice – Stephen Harrod Buchner
Plante pentru farmacia casei – Rosemary Gladstar

Lasati-va de fumat fara sa va ingrasati
128 pag; An aparitie: 2007

Putini fumatori stiu ce beneficii spectaculoase ar putea obtine prin renuntarea la tutun, chiar si dupa zeci de ani de fumat: veti invata din aceasta carte ca nu e niciodata prea tarziu sa renuntati la acest obicei! Va temeti ca va veti ingrasa? Cititi aceasta carte si veti vedea ca toate problemele au solutiile lor.
Dr. Veronique Peim-Boujenah va va face sa descoperiti formidabilele progrese ale tabacologiei. Specialista va invata tot ce aveti de facut, pas cu pas, inainte de a va lasa de fumat, in timpul sevrajului si dupa.

Plante pentru afectiuni hepatice
103 pag; An aparitie: 2006

Atat medicii cat si cercetatorii care au analizat efectele plantelor in tratarea bolilor de ficat au descoperit, in unanimitate, ca anumite plante au o forta extraordinara in stoparea si chiar in anihilarea acestor boli.
Consumul cat mai variat de plante in dietele noastre are efecte puternice in buna functionare a ficatului si, de altfel, in sanatatea generala a organismului. Plante pentru afectiuni hepatice este un ghid util nu doar persoanelor care sufera de afectiuni ale ficatului, ci tuturor celor care doresc sa aiba un organism sanatos.

Plante pentru farmacia casei
103 pag; An aparitie: 2007

Cartea ne invata cum sa ne formam propria trusa naturala de prim-ajutor, adaptata nevoilor familiei. Le sunt prezentate cititorilor remedii naturale si modalitati de preparare pentru ceaiuri, siropuri, unguente si solutii pentru bai. De asemenea, contine retete simple pentru prepararea carora se folosesc plante, in scopul tratamentului diverselor afectiuni de la raceala si gripa, pana la probleme digestive grave.