Singurele 3 intrebari care conteaza” se structureaza in jurul ideii lui Fisher conform careia succesul unui investitor consta in aplicarea unui algoritm alcatuit din trei intrebari.

Ken Fisher pune sub semnul indoielii toata acea intelepciune traditionala care tine de investitii si demonteaza teorii bine inradacinate in constiinta colectiva prin dovezi si date statistice relevante. In mediul economic competitiv din zilele noastre, cea mai buna cale pentru a atinge succesul in investitii este sa stii anumite lucruri pe care altii nu le stiu. Multi dintre noi, specialisti sau amatori deopotriva, suntem de parere ca nu putem face acest lucru, asa ca facem pariuri cu piata bazandu-ne in continuare pe intelepciunea traditionala.

In lucrarea de fata, Ken Fisher arunca in aer toate miturile conventionale legate de piata, pe care sunt bazate cele mai multe decizii legate de investitii, si ne dezvaluie o metodologie precisa prin care poti ajunge sa stii ceea ce altii nu stiu. Metodologia, care l-a ajutat pe Fisher sa atinga un succes extraordinar de-a lungul carierei sale in sfera financiara, consta in formularea a trei intrebari simple. Prima te va ajuta sa vezi lucrurile asa cum sunt ele in realitate. Cea de-a doua te va invata sa vezi lucrurile care celorlalti investitori le scapa. in final, cea de-a treia intrebare te va ajuta sa intelegi relatia pe care o ai practic cu piata.

KEN FISHER este fondator, presedinte si CEO al companiei Fisher Investment, o firma independenta de management financiar, cu prezenta la nivel global, care administreaza active de peste 30 de miliarde de dolari.

Considerat in mod constant autorul celor mai exacte prognoze publicate legate de sfera investitiilor, Fisher este inclus in topul Forbes al celor mai bogati 400 de americani. Este autorul a mai multor bestselluri internationale din domeniul businessului printre care: 100 Minds That Made the Market (2007), The Only Three Questions That Count: Investing by Knowing What Others Don’t (2006), The Ten Roads to Riches: The Ways the Wealthy Got There and How You Can Too!